Shinoda Couple

Jarang banget saya suka dengan pasangan selebritis, karena kebanyakan mereka berakhir cerai. Lokal & luar hampir sama. Jadi malah semacam stimulus negatif buat saya yang masih bujang ini waktu duduk santai sore-sore menerawang membayangkan bagaimana kehidupan pernikahan. Baru-baru ini Chris Martin dan Gwyneth Paltrow yang terkenal sebagai pasangan bahagia, humble dan harmonis tampak dari luar pun akhirnya pun harus pisah juga dengan alasan “conscious uncoupling”. Sebuah alasan yang banyak orang tak mengerti. Tapi ada satu pasangan selebriti yang cukup saya kagumi akhir-akhir ini. Sebagai pasangan mereka kurang populer, yang tentu itu sangat baik, karena mereka yang akrab dengan spotlight adalah mereka yang kerap membuat sensasi. Pasangan yang saya maksud adalah pentolan Linkin Park, Mike Shinoda dan istrinya Anna Shinoda.

Talking about selfies on @loveline

A post shared by Mike Shinoda (@m_shinoda) on

Gegara Mike  Shinoda yang beberapa hari yang lalu ngetwit dan ngeblog mempromosikan buku karangan istrinya, saya jadi penasaran sama istrinya hehe :mrgreen: . Seperti suaminya, Anna juga punya blog. Dan nggak sengaja baca post yang bikin “aww.. so sweeet ❤ ” setelah membacanya, berikut;

College, Sunset Strip, and Meeting Mike

Sunset Strip will always feel like college.  Living in Long Beach, it was only about a thirty minute drive away, and my friends and I often went there to see bands up close in tightly packed, sweaty venues that held no more than two or three hundred people.  I was in a sorority in college.  The one I joined was known for “letting anyone in” meaning, we didn’t judge girls by their race, weight or sexual orientation.  We weren’t your stereotypical sorority, so while others that fit that bill may have been busy doing whatever they do, my sisters and I were piling in our cars and going to the Whiskey or Roxy or Billboard Live or Troubadour or Coconut Teaser to see bands we loved and to support our friends in their musical endeavors.  It was at a party at Brad and Phoenix’s apartment after a Xero show that my friend from Long Beach State, Mark Wakefield, introduced me to the rapper in his band.That was over fifteen years ago.  With passing time comes a loss of memory.  I don’t remember if the show was at the Whiskey or the Roxy.  I don’t remember what date it was (I know it was in February of 1998).  But I do remember Mike Shinoda handing me this tape and leading me around the party by the hand, as if we had been dating for months instead of just meeting that evening.
Xero CassetteThe next few years I spent a lot of time on the Sunset Strip and other places the guys would play.  Helping with loading in and out, selling merch at the shows, and later, after college, working publicity for other bands and, of course, going to gigs to check out new music. I’ll be honest.  I haven’t been down to Sunset to see a show in a while.  I’m looking forward to seeing the street packed during the Sunset Strip Music Festival, and letting the atmosphere, the marquees, the smells of sweaty bodies and alcohol, and the excitement of the evening bring back all my memories.
Xero Flyers and Tickets 1998
http://annashinoda.wordpress.com/2013/07/24/college-sunset-strip-and-meeting-mike/

Anna Shinoda bukan dari kalangan seleb. Baru-baru ini dia merilis novel pertamanya, yang diyakini orang-orang merupakan kisah hidupnya sendiri. Berusaha mengembangkan karir tanpa memfaatkan nama besar suaminya.

Membaca kisah-kisah nostalgia orang lain seperti ini, membuat saya sadar betapa pathetic & membosankan hidup saya selama ini 😦 . Juga bertanya-tanya apakah saya bisa juga punya rumah tangga yang bahagia nantinya? I hope so, time will tell.

Advertisements

7 thoughts on “Shinoda Couple

  1. waktu SD dan SMP dulu sempet jatuh cinta sama Mike Shinoda… tapi ditolak.. hahaha
    dan emang ya kayaknya kalau pasangan yang jauh dari sorotan biasanya lebih tentram gitu, dan gak pura-pura..

    eh ya, katanya sih.. punya rumah tangga bahagia itu mah usaha tiada akhir. Semua orang pasti bisa. semangat!! *eh* x))

  2. Saya juga jd penasaran sama Anna karena baca blog-nya bang Mike. Sempat googling dan nemu foto keluarga mereka bareng anaknya yg cute banget. Aiiihhhh abang Mike Shindo ini first crush saya waktu SMA. Dan semakin suka dia pas lagu Where’d you go itu ternyata buat istrinya ya. Paling seneng klo ngeliat pasangan yg akur kyk gini 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s